Titanenstrijd – 9 december 2013

Op 9 december organiseren Suum Cuique en Sine Labore Nihil onder het voorzitterschap van prof. Snijders een debat tussen emeritus hoogleraar prof. Nieuwenhuis en prof. Barentsen. Het wordt een civielrechtelijk debat met als thema ‘arbeidsrecht’. Klassieke en actuele onderwerpen die zowel in het arbeidsrecht als in het civiele recht hun doorwerking hebben zullen de revue passeren. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan de stelling: ‘Hoger beroep bij de ontbinding van een arbeidsovereenkomst moet mogelijk zijn’. Uiteraard krijgt ook het publiek de mogelijkheid om zijn zienswijze naar voren te brengen. Na het debat is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten in café Barrera.

Suum Cuique en Sine Labore Nihil heten jullie van harte welkom!Afbeelding

Advertenties