Kantoorbezoek De Clercq – 28 februari 2014

Op vrijdag 28 februari 2014 zal Sine Labore Nihil een kantoorbezoek brengen aan het advocatenkantoor De Clercq in Leiden.

De Clercq Advocaten en Notarissen is een advocatenkantoor met een bestaansgeschiedenis van 160 jaar. De cliënten van De Clercq zijn zeer divers. Zo behartigen zij de belangen van internationale en nationale beursgenoteerde ondernemingen, MKB/ondernemingen, (semi-)overheden, not-for-profit-organisaties en vermogende particulieren.

De Clercq is een advocatenkantoor met een grote sectie op het rechtsgebied van sociaal recht. Zo behandelen zij zaken op het gebied van onder meer het ambtenarenrecht, het arbeidsovereenkomstenrecht en het pensioenrecht. Daarnaast houden zij zich bezig met reorganisaties en overgang van ondernemingen. De lezing op het kantoorbezoek zal gaan over reorganisaties en dan met name over de rol van vakbonden, de OR en het opstellen van een sociaal plan (collectief arbeidsrecht). Na de lezing zal er iemand iets vertellen over het werk als advocaat bij De Clercq en zullen we een rondleiding krijgen, waarna we afsluiten met een borrel.

Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen op de sociaalrechtelijke afdeling van het advocatenkantoor De Clercq? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: sln.leiden@gmail.com.

We zien je graag tegemoet op vrijdag 28 februari!

Wanneer:
Vrijdag 28 februari 2014

Waar:
De Clercq Advocaten en Notarissen
Hoge Rijndijk 306, 2314 AM Leiden
www.declercq.com

Hoe laat:
Inloop: 15:30 uur
Lezing: 15.45 uur
Borrel: 17:00 uur

Aanmelding:
sln.leiden@gmail.com

Poster Kantoorbezoek De Clercq

 

Advertenties