Sine Labore Nihil zoekt nieuwe bestuursleden!

Het eerste jaar van de Leidse studievereniging voor arbeidsrecht , Sine Labore Nihil, zit er alweer bijna op. In september 2014 zal de master Arbeidsrecht van start gaan. Daarom is het bestuur van Sine Labore Nihil opzoek naar nieuwe bestuursleden voor het collegejaar 2014-2015!

Draag jij een warm hart toe aan het arbeidsrecht? Wil je graag bestuurservaring opdoen en houd je van samenwerken om inhoudelijke activiteiten te organiseren? Lijkt het jou leuk om naast je master parttime bestuurservaring op te doen?

Grijp dan nu je kans en solliciteer voor het bestuur van Sine Labore Nihil! Je kunt jouw korte motivatie CV voor 1 juni 2014 mailen naar sln.leiden@gmail.com. In je mail kun je je voorkeur aangeven voor de functie van praeses, abactis, quaestor of assessor PR/acquisitie.

Advertenties