Symposium: ‘Werken in het huishouden: geen baan als alle andere’

De Juridische Faculteit van de Universiteit Leiden organiseert in samenwerking met de Vereniging voor Vrouw en Recht Clara Wichmann (VVR) een symposium over de uitzonderingspositie van het huishoudelijk personeel in het sociaal recht. Het symposium is bedoeld voor masterstudenten arbeidsrecht en voor andere bij dit onderwerp betrokkenen.

Datum: donderdag 26 november
Tijd: 15:00-17:00
Plaats: Kamerlingh Onnes Gebouw – zaal  B 031
Adres: Steenschuur 25 te Leiden

Programma o.l.v. middagvoorzitter prof. mr. Rikki Holtmaat:

  • 15.15 – 15.30
    Inleiding mr. Eva Cremers, co-auteur van Een baan als alle andere?!
  • 15.30 – 16.30
    Paneldiscussie met prof. mr. Gerrard Boot (hoogleraar arbeidsrecht Universiteit Leiden en raadsheer bij Hof Amsterdam), prof. dr. Klara Boonstra (hoogleraar internationaal sociaal recht Vrije Universiteit Amsterdam en juridisch beleidsmedewerker FNV), drs. Leontine Bijleveld (co-auteur Een baan als alle andere?! en auteur van het addendum), vertegenwoordiger Directie Arbeidsverhoudingen ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (gevraagd).
  • De toegang is gratis en aanmelding is niet nodig.

Uitnodigingsymposiumhuishoudelijkpersoneel

Advertenties