Bekendmaking sprekers banenmarkt

De banenmarkt zal worden afgetrapt met een openingsinterview waarbij er vier sprekers van diverse arbeidsrechtelijke instanties al jullie vooraf gestelde vragen zullen beantwoorden. Stuur bij je aanmelding twee originele, inhoudelijke vragen mee die je wilt stellen aan (een) spreker(s) naar keuze. Degene met de beste vraag kan een leuke verrassing verwachten!

De sprekers van de banenmarkt zijn:

  • Katja van Kranenburg, aandeelhouder advocaat praktijkgroep arbeidsrecht CMS
  • Pauline van der Kolk-Nunes, Kantonrechter te Amsterdam en Raadsheer plaatsvervanger Gerechtshof Den Haag
  • Sandra Swelheim, zelfstandig jurist. Daarnaast is mr. Swelheim op het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid nauw betrokken geweest bij de uitwerking van het Sociaal Akkoord in nieuwe arbeidsrechtelijke wetgeving: de wet werk en zekerheid.
  • Mirjam Jordan, jurist bij FNV

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar banenmarkt@slnleiden.com met bijvoeging van je CV en cijferlijst.

Advertenties