Meld je aan voor de Max Rood pleitwedstrijd!

Meld je aan voor het Leidse team voor de  Max Rood pleitwedstrijd!

Op vrijdag 17 juni 2016 organiseren de Leidse studievereniging voor arbeidsrecht Sine Labore Nihil en de Afdeling Sociaal Recht van de Universiteit Leiden de tweede editie van de Max Rood pleitwedstrijd. Op deze dag zullen teams van verschillende juridische faculteiten het tegen elkaar opnemen in een spannende arbeidsrechtelijke pleitwedstrijd.

De dag begint om 12:00 uur met ontvangst in het Kamerlingh Onnes Gebouw in Leiden en lunch voor de deelnemende teams. Om 13:00 uur gaan we van start met de eerste pleitronde. Elk team pleit eenmaal in een voorronde. Uit de voorrondes komen twee winnende teams die het in de finale tegen elkaar op zullen nemen.

De deelnemende teams ontvangen een week voor de pleitwedstrijd de casus die zij in de voorronde zullen bepleiten. Elk team bestaat uit twee (pleit)studenten en eventueel twee (student)secondanten die de teams ondersteunen bij de voorbereiding van de casus.

De twee finaleteams ontvangen op de dag zelf de casus en krijgen anderhalf uur om zich voor te bereiden op de finale. Hierbij mogen zij alleen gebruik maken van de bibliotheek in het Kamerlingh Onnes Gebouw en de wettenbundels.

Na bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking zal de dag rond 17:00 uur ten einde zijn. We sluiten af met een gezellige borrel!

Wil jij graag het Leidse team vertegenwoordigen? Meld je dan vóór 08 april 2016 aan voor de Max Rood pleitwedstrijd! Aanmelden is vanaf heden mogelijk door te mailen naar voorzitter@slnleiden.com.

Wij hopen je in groten getale te mogen ontvangen in Leiden en zien uit naar een zeer mooie dag.

Met hartelijke groet,

Lucine Meijers

Praeses Sine Labore Nihil 2015-2016

Yvonne Erkens & Stefan Sagel

Afdeling Sociaal Recht Universiteit Leiden

SLN Logo origineel VierkantUniversiteit Leiden

 

Advertenties