Kantoorbezoek Bronsgeest Deur Advocaten Amsterdam

Op dinsdag 20 september 2016 zullen wij om 16:00u een bezoek brengen aan Bronsgeest Deur Advocaten in Amsterdam. Dit advocatenkantoor is één van de eerste nichekantoor in Nederland dat zich specifiek richt op het arbeidsrecht. Doordat het kantoor onderdeel uitmaakt van Ius Laboris (een internationale alliantie van arbeidsrechtkantoren) adviseert het kantoor zowel Nederlandse als internationale cliënten.

Tijdens het kantoorbezoek zullen studenten onder meer kennismaken met de arbeidsrechtpraktijk aan de hand van diverse spraakmakende voorbeelden uit de praktijk. Het bezoek zal worden afgesloten met een borrel waarbij verschillende kantoorgenoten aanwezig zullen zijn. Een uitgelezen mogelijkheid dus om het kantoor en haar medewerkers beter te leren kennen.

Geïnteresseerd? Stuur dan voor je 12 september je CV naar secretaris@slnleiden.com

 

iuslaboris-bronsgeest-cmjn.jpg__0x32_q100_crop_subsampling-2

Advertenties