Kantoorbezoek De Clercq Advocaten Notariaat

Vrijdag 31 maart bezochten wij de Clercq Advocaten Notariaat. Een kantoor dat 32 juristen huist, waarvan 12 arbeidsrechtelijken juristen. Het kantoor kent cliënten als Zorg & Zekerheid Leiden, Cathay Airlines, maar ook onze eigen Universiteit Leiden. Na een inleidend praatje over het kantoor, kregen we een interessante lezing over de nieuwe Wet Normalisering Ambtenaren. Een erg leuk, maar voor velen ook nieuw onderwerp. De Clercq is van mening dat de Wet Normalisering Ambtenaren een vooruitgang voor de ambtenaar is, omdat deze nu ook de ontslagbescherming uit boek 7 titel 10 gaat genieten.
Het kantoorbezoek werd vervolgens afgesloten met een borrel in de kantoorkroeg.

Mocht je interesse hebben gekregen voor een stage bij dit kantoor, mail dan naar: werkenbij@declercq.com voor meer informatie!

3707dde0-5d2d-4948-8db3-878c89d7f2d1

Advertenties