Sponsoren & samenwerkingen

Met trots presenteren wij u onze sponsoren en samenwerkingen.

Onze Leidse arbeidsrechtelijke studievereniging kan alleen mogelijk gemaakt worden door samenwerking met hen.
Naast onze huidige sponsoren/samenwerkingen zijn wij altijd op zoek naar nieuwe sponsoren en samenwerkingen. SLN kan in het kader van een sponsorschap een belangrijke rol spelen in de promotie van activiteiten van uw kantoor/bedrijf. Graag gaan wij ook een sponsorschap of samenwerking met uw kantoor/bedrijf aan. Sponsoren/ samenwerken kan op verschillende manieren, informeer naar de mogelijkheden door het invullen van ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig contact met u opnemen.

CMS Legal and Tax services

CMS_LawTax_Pantone_L

CMS biedt haar cliënten gespecialiseerd, business-gericht juridisch en belastingadvies vanuit 59 kantoren wereldwijd, waaronder Amsterdam en Utrecht. Wij onderscheiden ons door onze diepgaande betrokkenheid en onze kennis, ons begrip van onze cliënten, hun business en de sectoren en landen waarin we actief zijn.

Onze expertisegebieden zijn: Banking & Finance, Commercial Law, Competition & EU, Consumer Products, Corporate, Criminal Law, Dispute Resolution, Employment & Pensions, Energy, Hotels & Leisure, Infrastructure & Project Finance, Insolvency & Restructuring, Insurance, Intellectual Property, Life Sciences, Real Estate & Construction, Tax, Technology, Media & Telecoms.

 De Clercq Advocaten Notariaat

Al ruim 160 jaar laten bedrijven, instellingen en particulieren hun belangedeclercq-logo-40k-copyn behartigen door ons kantoor. Die uitzonderlijke leeftijd heeft het kantoor bereikt door in beweging te blijven.

Voor een groot aantal, veelal landelijk opererende, bedrijven en stichtingen zijn wij
inmiddels de vaste jurist/bedrijfsadviseur die dicht bij de ondernemers staat. Wij bieden vriendelijke tarieven, goede kennis van zaken en een uitstekende service. De verbondenheid met Leiden en Den Haag gaat prima samen met een regio-overstijgende reputatie. Onze kennis en onze ervaring met specifieke marktsectoren ondervindt waardering vanuit het hele land.

Wij adviseren onze cliënten bij voorkeur in een vroegtijdig stadium. Dit bespaart problemen en voorkomt onnodige kosten. Komt het toch tot een conflict dan zoeken wij naar een zo spoedig mogelijke oplossing voor de cliënt.

We streven naar een samenwerking waarin uw advocaat of uw notaris genoeg heeft aan een half woord. De Clercq wil betrokken zijn bij uw toekomst. Wij slagen in dat streven, hetgeen blijkt uit het grote aantal persoonlijke en langdurige relaties met onze cliënten. Een feit waar we trots op zijn.

Allen & Overy

A&O_WP_onder_RGBEmbrace the unexpected

Onverwacht is een belangrijk woord bij Allen & Overy. Waarom? De wereld verandert steeds sneller. Dat brengt onverwachte kansen en problemen met zich mee. Onze cliënten willen daarop snel en effectief kunnen reageren. Daarom is bij ons – naast een hoog kwaliteitsniveau – creativiteit erg belangrijk. Onverwachte gebeurtenissen vragen immers om onverwachte oplossingen.

Humor en lef
Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam. 190 veelal gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 36 partners, ondersteund door 145 medewerkers. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef.

Internationaal
We maken deel uit van Allen & Overy LLP, met 45 vestigingen in 32 landen. Er werken zo’n 5000 medewerkers, onder wie 526 partners.

Zaken die ertoe doen
Voor onze cliënten, nationale en internationale ondernemingen, doen we zaken die ertoe doen. Ze halen niet zelden de voorpagina’s van financiële dagbladen.

Kom kennismaken
Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van de In-Apollohouse-dagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op werkenbijallenovery.nl, mail naar amsterdamrecruitment@allenovery.com, of bel 020 – 674 10 00.

Geelkerken Linskens Advocaten

Geelkerken logo

Wij streven naar oplossingen. Met kennis van het civiele recht en het bestuursrecht staan wij u bij met praktische adviezen, in onderhandelingen en pleitend voor de rechter.

Onze cliëntenkring is divers. Wij mogen verscheidene instellingen, overheden en ondernemingen van regionale betekenis tot onze vaste relaties rekenen. En we verlenen gespecialiseerde rechtsbijstand aan particulieren, agrariërs en ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.

Onze kijk vanuit verschillende invalshoeken maakt onze advocaten specialisten in het leggen van dwarsverbanden. Met oog voor detail en denkend vanuit een breed perspectief verdiepen wij ons in uw belang. Want uw belang is onze zaak.

Op deze website houden wij u op de hoogte van actuele ontwikkelingen, leest u alles over onze advocaten, over onze specialismen en over de dienstverlening van ons multi-niche kantoor. Wij staan voor u klaar, vanuit onze vestigingen in Leiden en Den Haag.

 

Bronsgeest Deur Advocaten

IUSLABORIS-BRONSGEEST-CMJN (2)

Bronsgeest Deur Advocaten in Amsterdam is een niche kantoor op het gebied van het arbeidsrecht. Het kantoor richt zich op het arbeidsrecht in al haar facetten en heeft, als gevolg van de herkomst van de oprichters, een voornamelijk commerciële praktijk. Die praktijk wordt van internationale accenten voorzien doordat het kantoor sinds 2004 is aangesloten bij Ius Laboris, een internationale alliantie van arbeidsrechtkantoren met een wereldwijde dekking.

Ius Laboris opereert met 1400 advocaten vanuit meer dan 150 steden in 48 landen.
In Nederland werkt Bronsgeest Deur Advocaten daarnaast nauw samen met externe fiscalisten en pensioenspecialisten, waardoor het kantoor in staat is om aan haar cliënten full-service te verlenen op het gebied van het arbeidsrecht.

Naast een adviespraktijk heeft Bronsgeest Deur Advocaten een omvangrijke procespraktijk.
Voor Bronsgeest Deur Advocaten staat de kwaliteit van de dienstverlening uiteraard altijd voorop, maar even belangrijk zijn voor ons het persoonlijk contact met de cliënt en snelheid en oplossingsgerichtheid van onze advisering.

Bronsgeest Deur Advocaten werkt in een overzichtelijk team van 10 advocaten en is altijd op zoek naar ambitieuze juristen die zich herkennen in het profiel van ons kantoor. Naast de hierboven beschreven praktijk hebben wij potentiele nieuwe advocaten een jong en gezellig kantoor te bieden waar wel vaak– maar zeker niet alleen maar hard wordt gewerkt.

Lexence – Advocaten en Notarissen

LEXENCE_LOGOVastgoed- en ondernemingsrecht
Lexence is een relatief jong kantoor. Toch hebben onze advocaten en notarissen al een uitgebreide staat van dienst op onze specialismen: vastgoed- en ondernemingsrecht. Binnen deze twee specialisaties vallen onder meer transacties, notariaat, arbeidsrecht, litigation, financiering, huurrecht, property & asset management, omgevingsrecht en vastgoedontwikkeling.

Persoonlijk, onafhankelijk en internationaal
Bevlogen teams geleid door betrokken partners, in een onafhankelijk kantoor: dat kenmerkt Lexence. Met een internationale oriëntatie waar het zinvol is. Daarbij kiezen we bewust niet voor vaste alliantiepartners, maar voor samenwerking met de specialisten van het internationale juridische netwerk Meritas.

Verantwoordelijkheid en vrije tijd
Direct eigen verantwoordelijkheden voor startende juristen; dat vindt Lexence belangrijk. Dit betekent meewerken aan projecten zoals binnenstedelijke herinrichtingprojecten of het oplossen van ingewikkelde disputen tussen verhuurders en huurders. De work-life balance nemen we serieus. We werken hard en leveren kwaliteit. Maar vrije tijd is vrije tijd en daarvoor nemen we de tijd.  

Loopbaan
Bij Lexence zijn de carrièrepaden helder. Je kunt partner worden wanneer je de ambitie hebt, beschikt over de noodzakelijke kennis en ervaring én hebt bewezen daarnaast ook een goed ondernemer te zijn. Maar dit staat je vrij. De partners en medewerkers van Lexence begeleiden je en voorzien je van hun ervaring, naast de diverse opleidingen die je door de jaren heen zult gaan volgen. Zo kent Lexence een eigen opleidingsprogramma dat gericht is op vaardigheden: de Lexence Kennisladder. Een loopbaan bij Lexence bestaat niet alleen uit heldere carrièrepaden en goede begeleiding maar bevat ook uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het goed belonen van de medewerkers is onderdeel van onze missie.

Wil je meer informatie over Lexence, solliciteren of stage lopen? Kijk dan op www.werkenbijlexence.nl. Je mag ook contact opnemen met Stephanie Hamer, Recruiter, tel: (020) 5736 711.

Clifford Chance

Wat Clifford Chance anders maakt? Een écht internationaal netwerk, een unieke sfeer en de beste opleiding via The Academy. Je vindt ons in een monumentaal pand in hartje Amsterdam, waar we je in drie jaar tijd opleiden tot een advocaat van wereldniveau.

Bij Clifford Chance werken wereldwijd 3400 advocaten verspreid over 34 kantoren in 24 landen. Op ons kantoor in Amsterdam werken ongeveer 150 advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. Daartoe beschikken we over de secties Finance & Capital Markets, Corporate, Employment & Pensions, Litigation & Dispute Resolution, Tax en het Notariaat.

Opleiding
Sinds 2000 beschikken wij over ons eigen internationale opleidingsinstituut: The Clifford Chance Academy. De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers staat daarbij centraal. Binnen onze wereldwijde organisatie word je opgeleid tot meer dan alleen advocaat. En daar helpen we je bij.

Ontdek Clifford Chance
Om succesvol te blijven in de top van de advocatuur zoekt Clifford Chance doorlopend aankomende advocaten, fiscalisten en kandidaat-notarissen.

Het hele jaar door organiseren wij activiteiten om met ambitieuze studenten in contact te komen. Zo vindt van 17 t/m 19 mei 2017 onze eigen masterclass de Select Class plaats op onze kantoren in Amsterdam en Londen. Iedere maand kun je tijdens een informele lunch bij ons op kantoor kennismaken met onze advocaten tijdens de Legal Lunch Lounge en in november organiseren wij Best of Both Worlds, de masterclass in samenwerking met de Rabobank.

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen ons kantoor of je aanmelden voor een van onze evenementen? Bezoek dan onze website www.ontdekcliffordchance.nl of neem contact op met een van onze recruiters via 020-7119700 of recruitment.amsterdam@cliffordchance.com.

 

clifford_chance_logo

 

Samenwerkingen:

Naast sponsoren heeft Sine Labore Nihil een aantal samenwerkingen met advocatenkantoren en juridische dienstverleners:

Clingendeal advocaten logo

dla-piper-logologo-base

4e38c5f74cd04e03b0e7b59c5728f89e-md

stibbe

logo.jpg

Advertenties